Svartanksöarna: Skillnad mellan sidversioner

Från Ereb altor
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Ingen redigeringssammanfattning
 
Rad 1: Rad 1:
[[Kategori:Zorakin]]
[[Kategori:Zorakin]]
[[Kategori:Ankor]]
[[Kategori:Ankor]]
Ögrupp i Stirpazviken väster om [[Grindanu]] i [[Zorakin]]. Öarna har fått sitt namn efter att de vid flera tillfällen har plundrats av svarta pirat[[ankor]] från [[Morëlvidyn]]. Senast år 604 e.O. Befolkningen är fåtalig och består huvudsakligen av hårdföra [[zorakier#raxorer|raxorer]] som hertigarna av [[Zorakin#Slättebo|Slättebo]] lockat dit med löften om låga skatter. Den lokale [[penner|penniska]] baronen [[Koltram Orrulex]] har ett litet jaktslott ute på öarna beläget i vad som engång var en jorisk villa och en välbevarad mosaik här är välkänd bland zorakiska konstkännare. (http://www.erebaltor.se/forum/viewtopic.php?p=29723#29723)
Ögrupp i Stirpazviken väster om [[Grindanu]] i [[Zorakin]]. Öarna har fått sitt namn efter att de vid flera tillfällen har plundrats av svarta pirat[[ankor]] från [[Morëlvidyn]]. Senast år 604 e.O. Befolkningen är fåtalig och består huvudsakligen av hårdföra [[zorakier#raxorer|raxorer]] som hertigarna av [[Zorakin#Slättebo|Slättebo]] lockat dit med löften om låga skatter. Den lokale [[penner|penniska]] baronen [[Koltram Orrulex]] har ett litet jaktslott ute på öarna beläget i vad som engång var en jorisk villa och en välbevarad mosaik här är välkänd bland zorakiska konstkännare. (http://www.erebaltor.se/forum/viewtopic.php?p=29723#p29723)

Nuvarande version från 27 augusti 2018 kl. 07.44

Ögrupp i Stirpazviken väster om Grindanu i Zorakin. Öarna har fått sitt namn efter att de vid flera tillfällen har plundrats av svarta piratankor från Morëlvidyn. Senast år 604 e.O. Befolkningen är fåtalig och består huvudsakligen av hårdföra raxorer som hertigarna av Slättebo lockat dit med löften om låga skatter. Den lokale penniska baronen Koltram Orrulex har ett litet jaktslott ute på öarna beläget i vad som engång var en jorisk villa och en välbevarad mosaik här är välkänd bland zorakiska konstkännare. (http://www.erebaltor.se/forum/viewtopic.php?p=29723#p29723)